Αφοί Δ. Λάππα Ο.Ε.

Αξιότιμοι φίλοι & συνεργάτες

Η επιχείρηση Λάππας Δημήτριος ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 1970, στον χώρο του εξοπλισμού μαζικής εστίασης και στις ανοξείδωτες κατασκευές.

Η εμπειρία ετών και η τεχνογνωσία, στον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο συντήρησης και παρασκευής τροφίμων, παρακάτω έχει καθιερώσει έχει καθιερώσει τον Λάππα Δημήτριο ανάμεσα στους πρωτοπόρους προμηθευτές και κατασκευαστές στην Ήπειρο.

Βασικός σκοπός της εταιρείας, είναι πέρα από την πώληση των προϊόντων της, να προσφέρει συνεχή υποστήριξη συντήρησης στους πελάτες της, ενώ παράλληλα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες οργάνωσης των επιχειρηματικών χώρων εστίασης.

Το 2008 η εταιρεία πέρασε στα χέρια της επόμενης γενιάς Δημητρίου Λάππα και μετονομάστηκε σε Αφοί Δ. Λάππα Ο.Ε.

Οι οργανωτικές ανακατατάξεις και η ανανέωση των εκθεσιακών και εργοστασιακών της χώρων, έχει ολοκληρωθεί και είναι πλέον πανέτοιμη να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στα Ιωάννινα. Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από τις αντίστοιχες εγγυήσεις εργοστασίων και έχουν πιστοποίηση ISO 9000, ISO 9001, ISO 9002, EN 2900, IMQ & ανταποκρίνονται στην εφαρμογή του συστήματος H.A.C.C.P.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα, για μια προσωπική επικοινωνία μαζί σας.

Για την Αφοί Δ. Λάππα Ο.Ε.
Με εκτίμηση

Χρήστος Λάππας, Χρύσα ΛάππαΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER