ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Σε τραπεζικό λογαριασμό

Κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ :
Αριθμός Λογαριασμούς: 5406-063607-091
IBAN: GR6301724060005406063607091

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΦΟΙ Δ ΛΑΠΠΑ ΟΕ

Για παραγγελίες που εξοφλούνται με τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει ο αγοραστής να στείλει με fax η email το καταθετήριο και τότε ενεργοποιείται ο χρόνος παράδοσης.

Πληρωμή με την χρήση Πιστωτικής κάρτας.

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα.

Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ ή με χρέωση δόσεων, από 1 έως και 6 δόσεις, αναλόγως ποσού με τις πιστωτικές κάρτες τύπου Visa, Mastercard.

Για συνολικό κόστος άνω των 600€ δίδεται δυνατότητα για εξόφληση έως και με 6 δόσεις το ποσό της δόσης δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 100 ευρώ.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτόματα μεταφέρεστε σε ασφαλή server στην υπηρεσία Paycenter της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ οπου η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια (SSL 128 bit την υψηλότερη έως σήμερα ασφάλεια) από το Πειραιώς Paycenter. Όλα τα στοιχεία της κάρτας, που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά στην υπηρεσία Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς, δεν αποθηκεύονται πουθενά παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-lappas.gr) μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. 

Αντικαταβολή

Η αντικαταβολή σημαίνει ότι όταν έρθει στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει για παραλαβή του προϊόντος ο courier, για να σας το παραδώσει θα πρέπει να του δώσετε το αντίστοιχο οικονομικό αντίτιμο.

Πληρωμή στην έδρα της Εταιρείας μας

Κάνετε την παραγγελία σας και την πληρώνετε στην έδρα της εταιρείας μας η οποία βρίσκεται στην οδό: 5ο χλμ Ε.Ο. Ιωαννίνων Αθηνών.